Apotheek Dedeyne, Aalter |
09 374 17 27 |
Apotheek Dedeyne, Ursel |
09 374 18 94

Ons Team - Aalter

Bruno Dedeyne

Apotheker-Zaakvoerder

Kaat Van Melkebeek

Zaakvoerder

Mieke Thomas

Provisor Aalter

Sofie Thys

Adjunct Apotheker

Alice Dupercyn

Assistente

Lies Vanryckeghem

Assitent-Apotheker

Gezondheidscentrum waarbij de klant centraal staat bijgestaan met professioneel hoogstaand medisch advies.

Apotheek Dedeyne in Aalter en Ursel heeft een team van deskundige apothekers, dat u als mens benadert en niet als nummer. We hebben alle kennis in huis om u te adviseren en te begeleiden bij al uw gezondheidsvragen en -problemen.

Ook de online aanpak garandeert een efficiënte en klantvriendelijke aanpak. U kan uw voorschrift opladen via onze website en hoeft niet meer vooraf langs te komen in de apotheek. Wij verwittigen u gratis per sms.

Op onze webshop kan u geneesmiddelen reserveren, producten bestellen en betalen en we kunnen uw producten ook naar u thuis verzenden of u komt ze ophalen in de apotheek. We willen onze dienstverlening steeds verbeteren om u zowel in de apotheek als online de beste oplossingen te bieden.

Apotheek Dedeyne in Aalter

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening. Ons toegewijd team wil u steeds helpen om ook voor klanten die behoefte hebben aan thuiszorg alle nodige hulp te bieden. Apotheek Dedeyne in Aalter en Ursel is een erkende Zorgpuntapotheek.

Zorgpunt is een uitleendienst voor thuiszorgmateriaal. Wij leveren 7 op 7 en binnen 24 uur aan huis. Wij zijn uw persoonlijke contact- en verdeelpunt. Ook helpen wij u met plezier verder met alle administratie die erbij komt kijken. Onze prijzen liggen volledig in lijn met andere zorgwinkels (mutualiteiten).

Via Zorgpunt vindt u alles wat u nodig heeft voor uw thuisverzorging, en dit zowel voor verhuur als voor verkoop.